Ανδρολογική Κλινική

Η μοναδική ανδρολογική κλινική στην Ελλάδα που ασχολείται αποκλειστικά με το ανδρικό φύλο και τις ανάγκες του.

Η MenClinic είναι η μοναδική εξειδικευμένη κλινική στην Ελλάδα προσαρμοσμένη στις ανάγκες και επιθυμίες του άντρα που θέλει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή! Διαθέτει έμπειρη ιατρική ομάδα έτοιμη να αντιμετωπίσει και να δώσει λύση σε κάθε ιατρικό ή αισθητικό πρόβλημα στην καθημερινότητα του άντρα που επενδύει στο σήμερα για να κατακτήσει το αύριο. Η κλινική δημιουργήθηκε από τον Dr. Λιβάνιο Αναστάσιο Ανδρολόγο - Ουρολόγο εξιδεικευμένο στην ανδρολογία και την υπογονιμότητα.


MenClinic

Γιατί να μας επιλέξετε

  • Η MenClinic είναι Ανδρολογική κλινική που ασχολείται αποκλειστικά με τα προβλήματα του Άνδρα
  • Εξειδίκευση στην Στυτική Δυσλειτουργία - Επιστημονικός Υπεύθυνος Χειρουργός Ανδρολόγος - Ουρολόγος με μεγάλη Εξειδίκευση,
  • Συνδυάζουμε διαφορετικές Ειδικότητες Ιατρών ( Ανδρολογία, Ουρολογία, Ενδοκρινολογία, Ψυχολογία) για την σε βάθος επίλυση του προβλήματος
  • Χωρίς να μετακινηθείτε: Όλες οι Ιατρικές ειδικότητες βρίσκονται στον χώρο του MenClinic

Ο χώρος μας

Σας υποδέχεται σε μια άνετη αίθουσα αναμονής.


Η MenClinic διαθέτει ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπου μπορούν να πραγματοποιηθούν με ασφάλεια χειρουργικές, ιατρικές και αισθητικές επεμβάσεις καθώς διαθέτει ιατρικό εξοπλισμό της νεότερης υψηλής τεχνολογίας εξειδικευμένα για τον άντρα.


Menclinic

Περιηγηθείτε στο χώρο μας

Τα τμήματα της MenClinic ειναι:

Τμήμα Ανδρολογίας Ουρολογίας

Προσφέρει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών με ιδιαίτερη εμπειρία στις πιο σύνθετες περιπτώσεις στυτικής δυσλειτουργίας. Μεγάλη εμπειρία σε εξειδικευμένες χειρουργικές επεμβάσεις κλασσικής και προσθετικής ουρολογίας

  • Ενδοπεικές Προθέσεις
  • Τεχνητοί Σφιγκτήρες
  • Male sling
  • Φαλοπλαστική

Τμήμα Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής

Οι δερματολόγοι-αφροδισιολόγοι της κλινικής αντιμετωπίζουν κλινικά προβλήματα ακμής, σπίλους, σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, τριχόπτωση. Αισθητικής φύσης προβλήματα με ενέσιμες θεραπείες για ρυτίδες, νήματα PDO για χαλάρωση, laser και μεταμόσχευση μαλλιών.

Τμήμα Ψυχολογίας - Σεξουαλικής Υγείας

Η ψυχολόγος της κλινικής έχει εκπαιδευτεί ως συντονίστρια αγωγής στο πρόγραμμα του κ. Ασκητή. Ειδικεύεται στην αγωγή υγείας και συγκεκριμένα στην σεξουαλική υγεία η έννοια της οποίας περιλαμβάνει όχι μόνο τη βιολογική διάσταση αλλά και τον ψυχικό κόσμο του άντρα.

Τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφής

Ο διαιτολόγος-διατροφολόγος της κλινικής διαμορφώνει εξατομικευμένο διατροφικό πλάνο ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου. Εκτός από την κλασσική κλινική διαιτολογία η δράση του διευρύνεται στην αθλητική διατροφή και παρεμβαίνει στην αντιμετώπιση συνδρόμων διαταραχών διατροφής (νευρική ανορεξία, βουλιμία).

Η MenClinic έχει εύκολη πρόσβαση καθώς βρίσκεται στην στάση μέτρο "Εθνικής Άμυνας" απέναντι από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Δείτε αναλυτικές οδηγίες εδώ »

Επιστημονικό Προσωπικό

livanios

Αναστάσιος Λιβάνιος

Χειρουργός - Ουρολόγος - Ανδρολόγος

Είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Ιατρικής Cluj-Napoca και υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες εξειδικευμένες χειρουργικές επεμβάσεις Προσθετικής Ουρολογίας καθώς επίσης και πολλαπλές Κλασικής Ουρολογίας.

stamatakis

Χρήστος Σταματάκης

Δερματολόγος Αφροδισιολόγος

staios

Δημήτριος Στάιος

Χειρουργός Ουρολόγος Ενδοουρολόγος

gkatzis

Παναγιώτης Γκατζής

Ενδοκρινολόγος

kleiasios

Παναγιώτης Κλειάσιος

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Call Now ButtonΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ