Δημήτριος Στάιος


Χειρουργός Ουρολόγος

- Ενδοουρολόγος

Ο Χειρουργός Ουρολόγος Δημήτριος Στάιος γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1971. Eισήχθη στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ απ΄ όπου και αποφοίτησε το 1996 με βαθμό λίαν καλώς.


Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο 424 ΓΣΝΕ ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός Ιατρός και την υπηρεσία υπαίθρου ως Αγροτικός Ιατρός στο Περιφεριακό Ιατρείο Νυμφαίου (Φλώρινας).


Εκπαιδεύτηκε στη Γενική Χειρουργική στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Φλώρινας για 1 έτος και ως υπεράριθμος βοηθός στην Ουρολογική Κλινική του Νοσοκομείου για 10 μήνες. Ακολούθως συνέχισε την εξειδίκευση του στην ειδικότητα της Ουρολογίας για 4 έτη στη Β' Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική Αθηνών (ΕΚΠΑ) στο ΓΠΝΑ Σισμανόγλειο. Έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας στην Ουρολογία το 2006.


Μετεκπαιδεύτηκε στην υποειδικότητα της Ενδοουρολογίας ( Fellow of Endourology της Endourological Society) στο Νοσοσκομείο St.Bartholomew’s, Barts and The Royal London Trust, London, UK στο εγκεκριμένο πρόγραμμα της Παγκόσμιας Ενδοουρολογικής Εταιρίας απ΄όπου έλαβε τον τίτλο του Ενδοουρολόγου το 2007.


Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρίας καθώς επίσης και του τμήματος της Ενδοοουρολογίας - Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής Ουρολογίας και Ουρολογικής Τεχνολογίας της ΕΟΕ. Καθώς επίσης, είναι μέλος της Παγκόσμιας Ενδοουρολογικής Εταιρίας (Endourological Society).


Ο Ιατρός Δημήτριος Στάιος το 2013 αναγορεύτηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου των Αθηνών (ΕΚΠΑ) με βαθμό Άριστα.


Έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες εξειδικευμένες Ενδοουρολογικές επεμβάσεις ( Διαδερμική Νεφρολιθοθρυψία PCNL και ECRIS, Εύκαμπτες Ουρητηροσκοπήσεις RIRS, Άκαμπτες ουρητηροσκοπήσεις, Διουρηθρικές επεμβάσεις του προστάτη TURIS και Green Light Laser Προστατεκτομές), καθώς και επεμβάσεις Λαπαροσκοπικής/Ρομποτικής Ουρολογίας, Προσθετικής Ουρολογίας και Γενικής/Κλασσικής Ουρολογίας.


Είναι συνεργάτης ιατρός της Αθηναικής Κλινικής και ιατρός του MEDISYSTEM INTERAMERICAN, της Βιοκλινικής Αθηνών, του Νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν", του Νοσοκομείου «Μητέρα» και πολλών άλλων κλινικών.


Call Now ButtonΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ