Από την κουζίνα στην κρεβατοκάμαρα- 7 τροφές για δυνατές επιδόσεις!

streidia

Η καθημερινότητα, με τα προβλήματά της και το στρες που αυτά προκαλούν, μπορούν να αποτελέσουν τροχοπέδη για τη λίμπιντο σας, επηρεάζοντας σημαντικά τις σεξουαλικές σας επιδόσεις. Στη διατροφή ωστόσο κρύβονται θησαυροί, όχι μόνο για την ευζωία σας αλλά και κι αυτοί που θα σας κάνουν πρωταθλητές στο κρεβάτι!
Ας δούμε παρακάτω μερικές τροφές που θα σας απογειώσουν!

 

  1. Θαλασσινά

All time classic αφροδισιακή τροφή, ενισχύουν την παραγωγή τεστοστερόνης, η οποία αποτελεί ορμόνη-κλειδί για την σεξουαλική διέγερση.

 

  1. Πικάντικες τροφές

Τα καυτερά φαγητά βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, διαστέλλοντας τα αιμοφόρα αγγεία. Η καλή κυκλοφορία αίματος ενισχύει την αιμάτωση και κατ’ επέκταση την στύση.

  1. Μπανάνες

Συνώνυμο της καλής σεξουαλικής ζωής είναι η δυνατή καρδιά. Η μπανάνα περιέχει κάλιο το οποίο προστατεύει από καρδιοαγγειακές παθήσεις.

 

  1. Κεράσια

Περιέχουν ανθοκυανίνες, αντιοξειδωτικές ενώσεις οι οποίες εμποδίζουν το σχηματισμό θρόμβων στο αίμα και προλαμβάνουν τη συσσώρευση πλάκας στις αρτηρίες.

  1. Καφές

Η καφεΐνη, σε μικρή ποσότητα, όχι μόνο δίνει ενέργεια αλλά επιταχύνει το μεταβολισμό και διευκολύνει την αιματική κυκλοφορία.

 

  1. Σολωμός

Μία τροφή πλούσια σε Ω-3, γνωστά για την ιδιότητά τους να προστατεύουν τις αρτηρίες.

 

  1. Κόκκινο κρασί

Πηγή αντιοξειδωτικών που ενισχύουν τη διαστολή των αρτηριών και επομένως και την κυκλοφορία του αίματος.

 

Και αν παρόλα αυτά, ακόμα σας απασχολεί η στυτική δυσλειτουργία, στη MenClinic, η θεραπεία με Κρουστικά Κύματα υπόσχεται να δυναμώσει τη στύση σας άμεσα.