Τι είναι η κρυολιπόληση

Η κρυολιπόληση αποτελεί ουσιαστικά την καινοτόμα εναλλακτική της λιποαναρρόφησης, καθώς είναι μία μη επεμβατικη και ανώδυνη θεραπεία. Η διαδικασία της μη επεμβατικής θεραπείας απώλειας του τοπικού πάχους αξιοποιεί τις χαμηλές θερμοκρασίες για να οδηγήσει τα λιποκύτταρα στην κρυσταλλοποίηση και στην συνέχεια στην απόπτωσή τους, δηλαδή στον θάνατο.

Πως λειτουργεί

Υπό την καθοδήγηση του γιατρού εφαρμόζεται στην προβληματική περιοχή μια κεφαλή που οδηγεί στη μείωση της θερμοκρασίας κάτω από το δέρμα. Η τεχνολογία της κρυολιπόλυσης είναι μοναδική στο είδος της, δεν είναι δηλαδή ούτε ραδιοσυχνότητες ούτε υπέρηχοι. Ανάλογα με την περιοχή, η κεφαλή στοχεύει για κάποια ώρα στο λίπος. Δεν υπάρχουν ράμματα, τραύμα, τοπική αναισθησία και οπές. Αυτό συμβαίνει επειδή η χαμηλή θερμοκρασία είναι στοχευμένη στο λιπώδη ιστό και δεν επιδρά επιφανειακά στο δέρμα, τα αγγεία και τους γειτονικούς ιστούς. Μετά τη διαδικασία ίσως παρουσιαστεί προσωρινά μούδιασμα ή κοκκινίλα που θα υποχωρήσει λίγη ώρα μετά την θεραπεία. Η διαδικασία πραγματοποιείται στο ιατρείο και ο ασθενής μπορεί να κοιμηθεί και να χαλαρώσει κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Επίσης, μετά το τέλος της συνεδρίας ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως μετά στο σπίτι του και στις δραστηριότητές του.

Αποτελέσματα

Το επόμενο διάστημα μετά την συνεδρία το σώμα αποβάλλει σταδιακά τα λιποκύτταρα που έχουν πια πεθάνει. Για να μπορέσουν να αποβληθούν μέσω της λεμφικής οδού πολλοί γιατροί συστήνουν να πίνετε άφθονο νερό και να ασκείστε (και μετά την συνεδρία). Επίσης, αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίας είναι καλό να γίνει κάποια μορφή μασάζ. Όταν τα λιποκύτταρα αρχίσουν να αποβάλλονται, το αποτέλεσμα είναι ολοκληρωμένο και το σώμα σμιλεμένο. Έχετε υπόψη σας ότι η διαδικασία αυτή δεν ολοκληρώνεται από τη μια μέρα στην άλλη και μπορεί να χρειαστούν περίπου 2-3 μήνες. Η συχνότητα των συνεδριών εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος, καθώς και από την κρίση του θεράποντα ιατρού.

MenClinic
Εξειδικευμένη κλινική, με ιατρικό εξοπλίσμο τελευταίας τεχνολογίας, που καλύπτει τις ανάγκες του συγχρόνου άντρα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Λ. Μεσογείων 170, 1ος Όροφος, Χολαργός
  • 210 6533 586

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  • Δευτέρα 10:00 - 21:00
  • Τρίτη 10:00 - 21:00
  • Τετάρτη 10:00 - 21:00
  • Πέμπτη 10:00 - 21:00
  • Παρασκευή 10:00 - 21:00
  • Σάββατο Κλειστά
  • Κυριακή Κλειστά

Θέλετε να έχετε μια όμορφη εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας; Πολιτική Απορρήτου