Η γήρανση είναι μια φυσική διαδικασία που καθορίζεται από γενετικούς παράγοντες, αλλά και διάφορες περιβαλλοντικές συνθήκες (ηλιακή ακτινοβολία, κάπνισμα, έλλειψη ύπνου κ.α.). Σε αυτή τη διαδικασία οι άνθρωποι έχουν επέμβει προσπαθώντας να δείχνουν όσο το δυνατόν νεότεροι. Η ανάγκη αυτή δημιούργησε έναν ξεχωριστό κλάδο της ιατρικής, την αισθητική δερματολογία, που ασχολείται με την εφαρμογή θεραπειών για τη βελτίωση της εικόνας του ανθρώπου. Η αισθητική δερματολογία διαρκώς εξελίσσεται παρέχοντας υπηρεσίες που σκοπό έχουν την εξάλειψη των σημαδιών του χρόνου από το πρόσωπο και το σώμα με τη χρήση υλικών και μηχανημάτων.

Στο MenClinic παρέχεται πλήθος απλών, μη επεμβατικών θεραπειών αλλά και πιο επεμβατικών θεραπειών αντιγήρανσης ανάλογα με την περίπτωση, για τη μείωση των ρυτίδων, των λεπτών γραμμών, των κουρασμένων ματιών και γενικά των σημαδιών που αφήνει στο δέρμα μας το πέρασμα του χρόνου.

Όλες αυτές οι θεραπείες γίνονται από εξειδικευμένους δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς της κλινικής MenClinic.

Στην κλινική μας παρέχεται ένα ευρύ πλήθος θεραπειών για την πρόληψη και αντιμετώπιση των ρυτίδων και της γήρανσης με εξαιρετικά αποτελέσματα. Αναφέρονται παρακάτω οι κυριότερες:

Ενέσεις βοτουλινικής τοξίνης τύπου Α

Είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο διάσημες θεραπείες αντιγήρανσης. Αποσκοπεί στην εξάλειψη των ρυτίδων του άνω τμήματος του προσώπου, καθώς και του λαιμού.

Εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος

Αποσκοπούν στο γέμισμα λεπτών ή πιο βαθιών ρυτίδων κυρίως στο mid face και στην αποκατάσταση του χαμένου όγκου στο πρόσωπο και κυρίως στα ζυγωματικά και στα χείλη.

Μεσοθεραπεία προσώπου

Μπορεί να είναι ενέσιμη ή μη και στοχεύει στην βαθιά ενυδάτωση του προσώπου με την είσοδο βιταμινών και υαλουρονικού οξέος κάτω από την επιδερμίδα. Απαιτούνται επαναλήψεις ανά 15 ημέρες για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

PRP Αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου

Πρόκειται για μια από τις πιο καινοτόμες θεραπείες σήμερα, που αξιοποιεί το αίμα μας λαμβάνοντας το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα. Ονομάζεται αυτόλογη μεσοθεραπεία και οδηγεί σε εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπλαση του προσώπου και την βελτίωση λεπτών γραμμών.

Fractional Laser

Το Fractional Laser μόνο του ή σε συνδυασμό με το PRP οδηγεί σε ολική ανάπλαση της επιδερμίδας και μείωση των διεσταλμένων πόρων, των ρυτίδων έκφρασης κάνοντας ταυτόχρονα σύσφιξη στην περιοχή.

Νήματα προσώπου

Τα νήματα PDO στοχεύουν στην ανόρθωση της επιδερμίδας και είναι ιδανικά για την χαλάρωση του λαιμού, του οβάλ του προσώπου, των παρειών. Χρησιμοποιούνται επίσης και στο σώμα για ανόρθωση μηρών, γλουτών και σύσφιξη του δέρματος της κοιλιάς και των μπράτσων. Είναι αναμφίβολα μια από τις κορυφαίες θεραπείες αντιγήρανσης.

Εμφυτεύματα αυτόλογου λίπους

Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους

Χημικό peeling

ή με άλλες μεθόδους της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, όπως:

Βλεφαροπλαστική

MenClinic
Εξειδικευμένη κλινική, με ιατρικό εξοπλίσμο τελευταίας τεχνολογίας, που καλύπτει τις ανάγκες του συγχρόνου άντρα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Λ. Μεσογείων 170, 1ος Όροφος, Χολαργός
  • 210 6533 586

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  • Δευτέρα 10:00 - 21:00
  • Τρίτη 10:00 - 21:00
  • Τετάρτη 10:00 - 21:00
  • Πέμπτη 10:00 - 21:00
  • Παρασκευή 10:00 - 21:00
  • Σάββατο Κλειστά
  • Κυριακή Κλειστά

Θέλετε να έχετε μια όμορφη εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας; Πολιτική Απορρήτου