Υπεύθυνος Δερματολογικού Τμήματος

Ο Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος MD Κωνσταντίνος Ι. Πέτσας γεννήθηκε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Αποφοίτησε από την ιατρική Σχολή τον Οκτώβριο του 2002 και στη συνέχεια εκπλήρωσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στην Αρκεσίνη Αμοργού. Ειδικεύτηκε στη Δερματολογία - Αφροδισιολογία στο Νοσοκομείο "Α.ΣΥΓΓΡΟΣ".

Στη διάρκεια της ειδίκευσης του υπήρξε δραστήριο και ενεργό μέλος του Ερευνητικού και Ακαδημαϊκού έργου του νοσοκομείου, συμμετέχοντας σε επιστημονικές μελέτες και εργασίες σε δημοσιεύσεις σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά, σε ερευνητικά πρωτόκολλα και σε ελληνικά και διεθνή δερματολογικά συνέδρια.

Ο Κωνσταντίνος Πέτσας είναι ενεργό και τακτικό μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής-Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ), της Ελληνικής Δερματοχειρουργικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Παιδιατρικής Δερματολογίας και της Ελληνικής Ακαδημίας Αντιγήρανσης.

Έχει εξειδικευτεί στη δερματοχειρουργική, στην αισθητική χειρουργική και στην έγκαιρη διάγνωση και χειρουργική αποκατάσταση καρκίνων του δέρματος και βλεννογόνων.

Το επιστημονικό και κλινικό ενδιαφέρον του επικεντρώνεται στους τομείς της ακμής (πρόληψη και θεραπεία, αποκατάσταση ουλών), των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, των εφαρμογών laser (αισθητικά,επεμβατικά), της ψωρίασης, των παθήσεων τριχών και ονύχων (αλωπεκίες, δασυτριχισμός, ονυχομυκητιάσεις) και της παιδιατρικής δερματολογίας.

Σήμερα συνεχίζει το ερευνητικό και επιστημονικό του έργο ως επιστημονικός συνεργάτης του τμήματος Κρυοθεραπείας της Κρατικής Δερματολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου "Α.ΣΤΓΓΡΟΣ", είναι επιστημονικός σύμβουλος συναδέλφων άλλων ειδικοτήτων σε δερματολογικά θέματα και παρέχει εκπαιδευτικό έργο σε δερματολόγους που ενδιαφέρονται για τις σύγχρονες εφαρμογές επεμβατικής και αισθητικής δερματολογίας.

MenClinic
Εξειδικευμένη κλινική, με ιατρικό εξοπλίσμο τελευταίας τεχνολογίας, που καλύπτει τις ανάγκες του συγχρόνου άντρα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Λ. Μεσογείων 170, 1ος Όροφος, Χολαργός
  • 210 6533 586

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  • Δευτέρα 10:00 - 21:00
  • Τρίτη 10:00 - 21:00
  • Τετάρτη 10:00 - 21:00
  • Πέμπτη 10:00 - 21:00
  • Παρασκευή 10:00 - 21:00
  • Σάββατο Κλειστά
  • Κυριακή Κλειστά

Θέλετε να έχετε μια όμορφη εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας; Πολιτική Απορρήτου